FAQ & CONTACT

Heb je voor een voucher gekozen toen Lansinger Winterland helaas niet door kon gaan? Het tegoed hiervan kun je verzilveren in de ticketshop.

Neem contact op met YourTicketProvider via info@yourticketprovider.nl of via +31 30 204 02 58. Ook kun je hen tussen 09:00 en 17:00 uur bereiken via Whatsapp: +316 16 39 66 95. Ze zullen je al vrij snel vragen om jouw mailadres en referentienummer (te vinden op je bankafschrift en beginnend met de letters 'REF'), dus zorg dat je deze bij de hand hebt.

Op Lansinger Winterland bevinden zich drie stages: De Annie MG Schmidtalm, Heiße Scheiße en de EisBär! De Annie MG Schmidtalm is de grootste tent en tevens de Mainstage waar de grootste namen het podium zullen betreden! In de Heiße Scheiße worden de lekkerste hitjes gedraaid & in de EisBär waan je je in de echte foute après-ski... Waar zal jij te vinden zijn?

Helaas is dit wegens verchillende veiligheidsredenen niet mogelijk. Wij zorgen voor genoeg eten, drinken, muziek en sfeer om het de hele dag vol te kunnen houden!

Wel: Wegwerpcamera's, go-pro's, nog niet opgeblazen opblaaselementen, deodorant sticks en soortgelijke producten als ze nog in de officiële verpakking zitten!

Niet: Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden... en nog wat andere dingen zoals drugs, eigen eten en drinken, elektronische sigaretten, selfiesticks, platic flessen, geopende flessen met vloeibare inhoud, vuurwerk, wapens én laat ook je ski's, slee en gevulde veldfles thuis.

Wil je iets meenemen maar staat het er niet tussen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier.

Ben je jouw tickets kwijtgeraakt of kun je deze niet terugvinden in de mail? Je kunt jouw tickets opnieuw opvragen via dit formulier.

Helaas... Je kan geen eigen eten en drinken meenemen, maar op het festivalterrein is er genoeg lekkers te koop!

Heb je een voedselallergie? Neem dan even contact op met info@thezooevents.nl en stuur een doktersverklaring mee in de bijlage.

Ben je 18 jaar of ouder, dan ben je van harte welkom op Lansinger Winterland! Zorg dat je ten alle tijden een geldig legitimatiebewijs (geen kopie!) bij je hebt want hier kan naar gevraagd worden.

Denk aan het milieu voordat je jouw tickets print! We kunnen jouw ticket vanaf de telefoon scannen! Houd er rekening mee dat je ter plekke geen internetverbinding kan hebben. Het handigst is daarom om het ticket te downloaden op je telefoon. Wanneer je het ticket toch graag print, kan dat natuurlijk ook.

Parkeren kan bij het aangewezen parkeerterrein. Het navigatieadres is Tobias Asserlaan 1, Bergschenhoek. Vanaf het parkeerterrein rijden er pendelbussen naar het festivalterrein!

Wij raden het aan om met de fiets, het openbaar vervoer of te voet te komen!

Ja er zijn kluisjes aanwezig! Je kunt er eentje van te voren via onze ticketshop reserveren, maar je kunt ook gewoon op het terrein een kluisje huren. Je kunt jouw spullen hier veilig in opbergen en met jouw persoonlijke code openen en hersluiten.

Op het festivalterrein kun je eten en drinken halen door middel van festivalmuntjes. Deze koop je bij de muntenkassa's waar met pin én cash kunt betalen.

Munten zijn niet inwisselbaar!

Gebruik je medicatie en wil je deze meenemen? Stuur dan een mail naar info@thezooevents.nl met een beschrijving en medisch ID/doktersverklaring in de bijlage. Wij zullen dit in behandeling nemen.

Heb je een allergie? Stuur dan ook een mail naar info@thezooevents.nl met een beschrijving. We kijken dan samen met jou naar de voedingsmogelijkheden op het festivalterrein.

Dat kan! Er is ook een invalide toilet aanwezig.

Je leest de huisregels hieronder. Heb je na het lezen nog vragen, stuur dan een berichtje via het contactformulier op de contactpagina.

Huisregels Lansinger winterland

Heb je een ticket voor dit winterfestival? Dan heb je ook ingestemd je te houden aan een aantal voorwaarden en huisregels die voor en op Lansinger winterland gelden. We vragen je daarom om je aan het volgende te houden:

- Zorg dat je een geldig ticket hebt. Heb je deze bij YourTicketProvider gekocht, dan is dit zeker het geval. Andere verkooppunten of via derden is altijd op eigen risico en het kan daardoor zijn dat je het festivalterrien niet op komt. 

- Ben je 18 jaar? Dan mag je het festivalterrien betreden. Identificeer jezelf met een geldig legitimatiebewijs (geen kopie).

- Laat ons zien wat je bij je draagt! Bij de entree wordt er gecontroleerd of niemand iets heeft meegenomen wat niet naar binnen mag... Mocht er om gevraagd worden, laat dan zien wat er in je tas en in je zakken zit en geef de beveiliging de kans om je kleding te doorzoeken. Je mag hierbij jouw voorkeur voor een visitatie door man of vrouw aangeven.

- Heb je van te voren wat alcohol gedronken? Wanneer je bij aankomst in kennelijke staat van dronkenschap bent, kunnen we je helaas niet naar binnen laten.

- Neem geen wapens mee. Alles wat we aantreffen, inclusief spullen die op wapens lijken of zo kunnen worden gebruikt, wordt ingenomen. Mocht dit zelfs genoemd zijn in de Wet Wapens en Minutie, dan moeten we dit bij de politie afgeven.

- Laat alle soorten drugs en hallucinerende middelen thuis. Op het evenement geldt een Zero-Torelance beleid, dus je mag dit niet gebruiken, verhandelen of bewerken. De politie kan hier in zo'n geval bij worden betrokken.

- Eigen eten en drinken kan helaas niet mee naar binnen (tenzij hier duidelijke afspraken met de organisatie over zijn gemaakt i.v.m. medicatie of allergie). Wij zorgen voor genoeg en diverse consumpties om de dag door te komen!

- Wees lief voor het personeel! Ze doen hun uiterste best om het jou vandaag naar de zin te maken en alles veilig te laten verlopen. Beledig hen (en andere bezoekers) daarom niet en volg hun aanwijzingen altijd op.

- Ben je bij geweld, ongeregeldheden of bedreiging betrokken geweest of gebeurt dit op het festival zelf? Dan kunnen we je helaas niet binnen laten. Mocht dit de reden zijn dat je het festival moet verlaten, dan zal dit aan de politie worden doorgegeven.

- Het festival wordt bezocht op eigen verantwoordelijkheid. Mocht je letsel opdoen of (im)materiële schade oplopen, dan kan je organisatie van Lansinger Winterland, het personeel en de eigenaren van de locatie daarom niet aansprakelijk worden gesteld.

- Laat het ons weten als iets mis gaat! Wij kunnen ervoor zorgen dat de politie, ambulance of brandweer er snel is. Bij calimiteiten zullen wij altijd de politie inschakelen.

Is er een noodgeval? Volg dan alle aanwijzingen van het personeel op.

Contact

Heb je na het checken van de FAQ nog steeds vragen? Vul dan het formulier in om contact met ons op te nemen.