LANSINGER WINTERLAND GAAT HELAAS NIET DOOR...

Dit doet ontzettend veel pijn... Voor ons, maar natuurlijk ook voor jullie! Het was jullie zó ontzettend gegund! Alle verloren tijd inhalen, dansen als nooit te voren, losgaan met de leukste vrienden, springen op de foutste knallers & natuurlijk meters bier naar binnen werken op het après-ski terras... Helaas!

Er is zojuist bekend gemaakt dat festivals de komende 6 weken nog steeds verboden zijn. Aangezien de winter dan ook op zijn einde is, is het helaas niet mogelijk om Lansinger Winterland op korte termijn te verplaatsen. Dat betekent dus jammer genoeg, dat het allerleukste, knotsgekke winterfestival pas volgend jaar terug zal zijn... op 4 februari 2023. Omcirkel deze datum dan ook groots in je agenda!

Alle kaartkopers krijgen binnen 7 dagen bericht via YourTicketProvider met daarin alle ticketopties. Wij vragen je om je kaartje(s) te behouden, dan kunnen we volgend jaar alles samen inhalen!

Lansinger Winterland

Op zaterdag 5 februari 2022 zal de tweede editie van Lansinger Winterland plaatsvinden! Hét winterfestival vol knotsgekke après-ski, de leukste 90's en nog veel meer winterpret!

Adres

Locatie: Annie M.G. Schmidtpark, Bergschenhoek

Minimum leeftijd

De minimale leeftijd om Lansinger Winterland te bezoeken is 18 jaar. Ook onder begeleiding is het niet mogelijk om als minderjarige het festivalterrein te betreden. Bij de entree kan er om een legitimatiebewijs gevraagd worden.

Tickets

Tickets kwijt? Via ticketopvragen.nl kun je ze opnieuw naar jezelf toesturen!

Overdekt & verwarmd!

Lansinger Winterland vindt plaats mídden in de winter... Het is dus slim om je warm aan te kleden! Gelukkig zijn alle area's overdekt en verwarmd. Op de rest van het terrein warm je je aan het haardvuur én aan nog veel meer winterpret!