Kluisjes & Dresscode

Lansinger Winterland is een winterfestival, dus kleed jezelf lekker warm aan! Alle area's zijn overdekt én verwarmd maar buiten is er ook genoeg te doen én te zien! Jezelf dik aankleden en eventueel iets opbergen in een kluisje wanneer je de dansvloer betreedt, is dus een slimme zet!

Dresscode

Het begint te kriebelen! Je krijgt zin om te dansen en het water loopt je in de mond wanneer je gedachten afdwalen richting grote pullen met bier! Je trekt je foute ski-pak aan, pakt een tig jaar oude muts van zolder en terwijl je met een grote glimlach in de spiegel kijkt, zet je je skibril op... Op naar Lansinger Winterland!

Lockers

Lockers kun je online reserveren via de ticketshop (scroll naar beneden, klik op de button 'verder', zo kom je bij de bijproducten) óf je huurt er eentje op het festival terrein. Heb je online een locker gereserveerd, dan krijg je uiterlijk 2 dagen van te voren jouw persoonlijke lockercode toegestuurd waarmee je de gehele dag jouw kluisje kan openen en weer sluiten.

prijzen

Een mediumlocker (passen ongeveer 4 jassen in) huur je al voor € 7,- en een grote locker (let op, deze zijn beperkt beschikbaar) kost € 9,-